МИСИЯ

Ние сме компания притежаваща голям опит и реализация в проекти финансирани от Международни и Държавни институции и частни изпълнители.

девиз

„ДА ПОСТРОИМ БЪДЕЩЕТО ЗАЕДНО“.

Нашата компания

Н.П.Н. Ко 02 ООД се развива и налага, като надежден и сигурен избор за своите партньори с високото качество и кратките срокове на изпълнение своите обекти, както и с първокачествените материали и строителна механизация, които предлага.

ИСТОРИЯ

Фирмата започва своята дейсност в началото на 90-те години, като търговско дружество с основна дейност експорт-импорт на продукти и стоки от Западна Европа. Още в първите години се ориентира към внос на строителни материали и Ноу-Хау в сферата на пътното строителство, като става първата частна фирма в бранша. Ние за първи път предлагаме на своите Български клиенти Геотекстил и Геомрежи за рехабилитация на пътища, мостове, магистрали, виадукти и депа за отпадъци. С течение на времето ние разширяваме гамата на продуктите, които предлагаме, като включваме още доставка и сервизно обслужване на машини и оборудване за пътно, мостово и тунелно строителство, обществено и жилищно строителство, хидротехническо оборудване и проектиране на депа за отпадъци. Също така добавяме във своето портфолио водещи Американски производители на строително оборудване и строителна химия.